OVER ONS

Kwaliteit

Wij zijn een ervaren familiebedrijf die gespecialiseerd is in het aan- en verkopen van tweedehandswagens. We spitsen ons toe op zeer verzorgde en propere tweedehandswagens waarmee wij u nog jarenlang rijplezier kunnen bieden.

Garantie

Meestal zijn onze wagens afkomstig van de eerste eigenaar, ongevalvrij en steeds met een bewezen kilometerstand en onderhoudshistoriek. Een grondige nazicht op tal van punten en een stevige garantie zijn uw zekerheid voor gemoedrust.

Service

Niet alleen onze scherpe prijzen en kwaliteit naar particulieren toe zijn onze grote troef, maar ook onze service voor, tijdens en na de verkoop is een groot pluspunt. Ook naar binnen- of buitenlandse handelaars bieden wij graag scherpe prijzen aan en onze beste service.

Ik zoek een auto

Mocht u de juiste wagen in onze voorraad niet vinden.
Geen probleem, vul het formulier in en wij zoeken hem voor u.

Uw auto verkopen

Wenst u als particulier, bedrijf of garage uw auto snel, eenvoudig en correct te verkopen aan een erkende autohandelaar en bovendien aan de HOOGSTE marktprijs.(cash of via overschrijving). Wij kopen alle automerken en types, met weinig of veel kilometers en zelfs beschadigd.

Vul dan het formulier volledig vrijblijvend in met de gegevens van uw auto. Wij nemen graag met u contact op om u de beste marktprijs aan te bieden.

Wij komen bij u thuis langs overal in België en garanderen u een snelle en correcte afhandeling.

CONTACT

Edingensesteenweg 508
B-1500 Halle
Routebeschrijving

+32 (0)479/712.892
info@autohalle.be

Heb u een vraag of wilt u meer informatie? Aarzel niet om ons te contacteren dit kan door het onderstaande contactformulier of via telefoon.

Naam

E-mail*

Telefoonnummer

Uw bericht

tweedehandswagens